Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Anvelopele premium Nokian Tyres ofera o experienta de condus sigura in timpul iernii

În septembrie 2020, compania a dezvăluit cele mai noi produse al familiei sale de anvelope -Nokian Seasonproof și Nokian Seasonproof SUV, anvelope all-season care completeazăgama de anvelope de iarnă de înaltă calitate.

„Fiind inventatorul primei anvelope de iarnă din lume, producătorul nordic de anvelopepremium Nokian Tyres garantează întotdeauna o alegere corectă în materie de anvelope decalitate.”, spune Martin Dražík, Expert și Manager de Produs, Nokian Tyres, EuropaCentrală.


Noua anvelopă de iarnă pentru autoturisme Nokian Snowproof a fost desemnată drept ceamai bună anvelopă de iarnă din Europa Centrală în cadrul testului din acest an organizat derevista suedeză Teknikens Värld.

Datorită mixului între aderență superioară pe zăpadă șigheață și calități excelente pe suprafață uscată, anvelopa a primit distincția “Best in test”.Siguranța excepțională a acestei anvelope în condiții de iarnă oferă o experiență de condusfără griji, chiar și în cazul ninsorilor neașteptate.

Datorită noului concept Alpine Sense Griplansat de Nokian Tyres, anvelopa poate face față tuturor provocărilor iernii și oferă unrăspuns previzibil și echilibrat în oraș, pe autostrăzi sau pe drumuri de munte.

Pentru mașinile sport de înaltă performanță, Nokian Tyres oferă anvelopa unică UHP NokianSnowproof P. Este o combinație modernă de manevrabilitate excelentă și aderență fiabilăpe timp de iarnă, un mix necesar pentru schimbările bruște de bandă și drumurile acoperitede lapoviță.

Noul concept Alpine Performance al Nokian Tyres garantează siguranță deprimă clasă pentru condusul zilnic cu tracțiune avansată, distanțe de oprire mai scurte șisiguranță la viraje. De două ori campion mondial de Formula 1, Mika Häkkinen a fost implicatîn dezvoltarea acestei anvelope unice.

„Anvelopa este fiabilă atât la viteze mari, cât și la viteze mici, pe drumurile alunecoase. Văputeți bucura de o manevrabilitate precisă, chiar și în situații extreme. Indiferent de condițiileexistente pe timp de iarnă, Nokian Snowproof P oferă o experiență de condus sigură șifluidă.”, spune Häkkinen.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente