Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Angajatele Daimer se îndreaptă către deşert pentru a conduce van-urile Mercedes-Benz Vito şi Sprinter în cadrul Raliului Aicha des Gazelles 2011

Volker Mornhinweg, Mercedes-Benz Vans Manager, şi-a luat rămas bun de la cele patru angajate săptămâna trecută, în Stuttgart. Mornhinweg s-a adresat acestora: „Acest raliu în deşert va constitui o mare provocare pentru voi. În acelaşi timp, va fi o aventură incitantă, desigur. Vă doresc mult noroc, succes şi distracţie plăcută.

Şi aveţi grijă să vă întoarceţi cu bine!” Angajatele participă la raliu Angajatele Daimler au participat déja cu success la raliul în deşert anul trecut, conducând un Viano şi obţinând locul al doilea în categoria lor. „Din moment ce atât de multe angajate au dorit să ia parte la acest eveniment şi deoarece diversitatea joacă un rol atât de important în cadrul Daimler, anul acesta am decis să permitem din nou angajatelor noastre să îşi realizeze visul de a participa la raliu”, a declarat Mornhinweg.

Autovehiculele În raliul din acest an, Daimler va utiliza trei autovehicule comerciale uşoare Mercedes-Benz: două Vito şi un Sprinter. Noul Vito a fost modificat pentru participarea la raliu, pentru care a fost echipată cu o caroserie întărită cu lonjeron, cu un kilometraj electronic Terratrip, scaune adaptate special pentru competiţii, extinctoare, protecţie pentru şasiu, anvelope speciale pentru deşert şi alte dotări. Cu toate acestea, propulsia, frânele şi sistemele electronice ale autovehiculului fac parte din dotările standard. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente