Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Americanii cu Ford-uri F150 Lightning electrice au inceput sa-si care generatoarele pe benzina in caz ca raman in pana

In SUA a aparut un alt video in care un sofer de Ford F-150 Lightning a fost surprins incarcand masina la marginea drumului cu un generator pe benzina.

F150 Lightning, probleme autonomie, pana prostului F150 Lightning, generator benzina F150 Lightning, autolatest, probleme masini ev 2023

Aceasta este o situatie devenita normala pentru utilizatorii de F150 electric care au probleme cu capacitatea prea mica a acumulatorului si greutatea reala de 3 tone a masinii.

Ford ca si GM nu au o retea de chargere in SUA, motiv pentru care clientii de masini EV Ford si GM fie cumpara din nou modele clasice pe benzina, sau trec direct la masinile Tesla.

Ford F150 Lightning EV are probleme cu bateriile! Americanii inca nu stiu cum sa le repare

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

9 COMMENTS

  1. Povestea asta cu automobilul electric care, chipurile, ar salva planeta de la dezastru (inevitabil de altfel, indiferent de interferenta umanitatii), este rodul unor minti bolnave sau, mai grav, rau intenționate, malefice.

  2. Hidrogenul abia îl producem prin laboratoare. Până îl vom produce în cantități industriale vor mai trece vreo 100 de ani. Tehnologia actuală, folosind metanul ca materie primă, produce mult CO2. Tehnologia de fabricație a bateriilor este extrem de poluantă. Daca mai punem la socoteală și înlocuirea centralelor individuale pe gaz cu unele electrice avem imaginea completa a utopiei Green deal-ului la care visează visătorii noștri conducători. Ușoare semne de trezire se întrevăd. Deja “încălzirea globală” devine “schimbări climatice”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente