Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Americanii arata ca sistemele de franare automata sunt inutile! Nici macar nu schiteaza franarea

Se pare ca mult laudatele sisteme de siguranta AEB care se refera la franarea automata de urgenta cand soferul nu este atent, nu prea functioneaza in viata reala.

Si cel mai bine o arata americanii de la American Automobile Association (AAA) care au pus in practica in situatii diferite cele mai importante SUV-uri la vanzare in SUA, masini care au sistememe AEB montate la o inaltime mai mare fata de cele gasite la o berlina normala, adica au o raza mult mai mare.

AEB American Automobile Association (AAA), franare automata, inselaciune franare automata masini, autolatest, colosion warning radar, probleme franare automata,

In realitate American Automobile Association (AAA) arata ca aceste sistem functioneaza doar cand detecteaza o masina oprita pe banda de mers din timp, insa cand avem un vehicul care vine din lateral sau cand masina face stanga sistemul este INUTIL.

Primul constructor care a recunoscut ca are probleme cu peste 1.7 milioane de unitati este Honda.

Peste 1.7 milioane de masini Honda au probleme cu sistemul automat de franare! Pericol de accident!

AEB American Automobile Association (AAA), franare automata, inselaciune franare automata masini, autolatest, colosion warning radar, probleme franare automata,

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

4 COMMENTS

  1. Ca nu frânează ca ghiolbanul e un lucru pozitiv. Dacă și pasageri prin madina fără centură o frânare în extremis ii accidentează.
    Iar dacă pentru accidentul din madina nu ești responsabil, pentru cei din masina ta tu ai responsabilitatea.

    • Fără supărare, stau de 5 minute sa înțeleg ce ai scris. Stai liniștit ca nu îți simte nimeni lipsa dacă nu a frânat mașină în locul tău :).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente