Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota face masini din ce in ce mai slabe

Cantitatea inainte de calitate a facut ca cel mai mare producator de automobile din lume, fabricantul japonez Toyota, sa aiba scapari la capitolul satisfactie clienti si calitatea automobilelor produse. Conform cel de la Consumer reports concurenti precum Honda sau Ford au reusit sa se aproprie de Toyota la capitolul fiabiliate.

Acest lucru parea de neconceput in urma cu cinci ani, insa dorinta celor de la Toyota de a devansa General Motors ca numar de automobile produse a facut ca intreg procesul de fabricatie sa ofere si dezavantaje. Acestea se vad cel mai bine la cativa ani de la achizitia masinii, moment cand anumite compomente cedeaza. Noul clasament a Consumer Reports prezinta si un comeback de mare efect, respectiv brandul Ford a reusit sa intre in topul celor mai fiabile automobile din SUA.

Astfel, cercetatorii au declarat ca dintr-un numar de 44 de automobile Ford doar trei au prezentat probleme. Un succes asemanator a fost integistrat si de catre celelalte doua branduri Ford respectiv Lincoln si Mercury. Marii perdanti in acest raport au fost modelel Toyota Tundra V8 si Toyota Camry V6.

Acesata sunt cele mai bine comercializate autmobile Toyota pe piata Nord Americana. Varianta Camry Hybride si-a pastrat eficienta si gradul crescut de fiabilitate. In partea inferioara a clasamentului s-au clasat modele ale marcilor GM (13 modele) si Chrysler (6).

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente