Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Totul despre noul Chrysler Delta ( Lancia Delta USA)

Acesta nu este asa cum poate v-ati asteptat un 300 C modificat ci o Lancia Delta in versiune Chrysler. Acesta este primul pas facut de Fiat si Chrysler in noua lor colaborare, masina fiind construita in SUA insa este in proportie de 90% identica cu Lancia Delta europeana.

Acest lucru nu este unul negativ deoarece noua Delta este considerata de multi experiti singurul cocurent de seama al BMW-ului Seria 1 si al Audi-ul-ului A3.

Echipamentele de lux intalnite la interior si nu in ultimul rand calitatea de fabricatie superioara unui 300C sunt motive demne de luat in seama. Sub noua capota se ascunde o gama de motorizari de top T-Jet de 1.4 litri si 160 CP dar si noul TBI de 1.7 litri care dezvolta o putere maxima de 200 CP. Acesta din urma este considerat in prezent cel mai bun motor din segmentul de 1.8 litri din lume. Mai tarziu fanii americani ar putea sa beneficieze in premiera si de o motorizare diesel pe acest model.

Propulsorul care va incape sub capota americanului este cel mai puternic diesel de 1.9 litri din lume, un Multijet dublu-supraalimentat care dezvolta o putere maxima de 190 CP si 380 Nm.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente