Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Televiziunile nationale sustin pliticienii care se lauda cu lucrarile pe Centura Bucuresti! In realitate este haos

In ultimii 15 ani echipa Autolatest a aratat si criticat aspru toti factorii de decizie din CNAIR si Ministerul Transporturlui pentru ca aceste doua organizatii sunt conduse de incompetenti.

Si in fiecare an, toamna vedem reportaje de mare anvergura la televiziuni nationale care arata pe jumatate adevarul, respectiv invita la opinie politicieni de casa/sau in functii de conducere care NU SPUN IN REALITATE NIMIC.

centura bucuresti, centura cb pasaje, probleme pasaje centura bucuresti, pnl ilfov centura bucuresti, pasaj berceni

Sa-i inviti pe baietii destepti din Ministerul Transporturilor sau CNAIR sa-ti povesteasca ei cat de bine sta treaba pe Centura Bucuresti, inseamna de fapt o lipsa crasa de imaginatie daca tot te numesti jurnalist.

Revolutia Bunei Guvernari PNL USR Plus centura bucuresti, catalin drula Revolutia Bunei Guvernari PNL USR Plus, probleme centura bucuresti 2021, treceri pietoni centura bucuresti 2021, colaps pe centura bucuresti 2021, nu se lucreaza pe centura bucuresti, probleme drpd bucuresti 2021, incompetenti cnair centura bucuresti

Intr-un reportaj mult promovat pe retelele de socializate au fost invitati doar persoane din conducerea CNAIR sa vorbeasca despre marile lucrari ale partidului de la putere, fara sa-i invite pe cei care fac parte din organizatii capabile sa dea un raspuns pertinent referitor la aceste lucrari.

Si aici amintim de Asociatia Pro Infrastructura , Formum Pe Unde Merg sau 130km care puteau sa fie contactate de mareata televiziune nationala sa-si spuna punctul de vedere referitor la incompetenta personajelor politice din CNAIR si Ministerul Transporturilor.

Sfatul nostru este sa nu tineti cont de ceea ce vedeti la televizor pentru ca veti vedea doar proiecte care slavesc imaginea unor partide politice fara sa arate lumiii cum sta treaba de fapt pe infama Sosea de Centura a Capitalei!

Este o rusine nationala sa apari la televizor si sa spui ca A0 urmeaza sa fie finalizat in 2024, in timp ce tu nu esti in stare sa face trei sensuri giratorii din bidoane ( din alea ieftine umplute cu nisip) pentru a fluidiza traficul pe actuala centura!

Plus ca acum apar acum la televiziuni nationale politicieni cu proiecte incepute acum 3 sau 4 ani, insa ei sunt sunt in stare sa  marcheze  DEFINITIV cu vopsea alba vechea centura a Capitalei!

In continuare Centura Bucuresti este lasata in paragina! In afara de cele 4 pasaje CNIAR nu face nimic!

centura bucuresti, centura cb pasaje, probleme pasaje centura bucuresti, pnl ilfov centura bucuresti, pasaj berceni
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente