Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

SOCANT-Vezi unde asfalteaza CNAIR in Romania! Centura Bucurestiului ramane in PARAGINA

Pentru a intelege mai bine care este situatia CNAIR in Romania trebuie doar sa ne uitam la pagina lor de Facebook unde oficialii CNAIR se mandresc cu lucrari foarte bune pe anumite tronsoane.

Marea problema este ca cei de la CNAIR asfalteaza cu zor sosele CARE NU SUNT IMPORTANTE pentru Romania, sosele judenten care leaga cateva comune cu putini locuitori.

Aceste sosele “DE NICAIERI” sunt executate foarte bine cu marcaje corespunzatoare pentru cele 10 masini pe zi care tranziteaza acele zone.

MAREA PROBLEMA a celor de la CNAIR este ca in zona Bucuresti ( si aici punem si Ilfov) CNAIR nu face aproape nimic in 2018.

Centura Bucurestiului tranzitata zilnic de peste 30.000 de masini si camioane se afla intr-o stare deplorabila inca din anul 2016.


De atunci si pana in prezent NU EXISTA MARCAJE RUTIERE in afara de cele provizorii care sunt sterse de ani buni.

Tranzitarea camioanelor si a peste 1.5 milioane de masini din Ilfov si Bucuresti este extrem de anevoioasa, adica din partea de nord Otopeni un sofer parcurge pana in zona A3 pe Sud peste 3 ore la orele de varf, si in realitate distanta nu este mai mare de 25 km.

In aceasta situatie INCREDIBILA CNAIR face sosele foarte bune prin judete cu mari probleme fianciare.

Nu spune nimeni ca oamenii de acolo nu merita sa mearga pe sosele buna, insa punctul cel mai important in Romania ramane BUCURESTIUL sau CAPITALA TARII pentru ca aici sunt cei mai multi transportatori din Romania.

Infrastructura este la nivelul anilor 80, iar volumul de trafic real din anul 2018 este cu pana a 300% mai mare decat cel din perioada comunista.

SOLUTII:

CNAIR trebuie sa aduca toate basculantele si utiliajele din dotare din toate regionalele din Romania si sa largeasca si sa asflateze cei 54 de km pentru Centura Bucuresti.

Specialistii spun ca intreaga centura se poate finaliza in maxim 10 zile daca CNAIR aduce echipele complete cu utiliaje din celelalte departament din Romania!

Vezi in imaginile atasate cu sursa CNAIR unde se lucreaza in acest timp in Romania!

In rest toate bune si frumoase la Bucuresti!

Sursa AICI

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente