Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Protectionismul lui Orban duce la cele mai mari preturi pentru benzina si motorina in Ungaria!

Romania trebuie sa limiteze alimentarea masinilor cu numere de Ungaria!

Se pare ca marea dragoste a lui Orban si moscovitilor a dus in ultimele ore la o noua crestere a pretului pentru benzina si motorina in Ungaria.

pret motoria ungaria, probleme combustibil ungaria, viktor orban pret motorina, romania interzice alimentarea masini ungaria, autolatest

Acolo deja se cumpara benzina de cea mai proasta calitate cu 8 lei, iar cel mai slab sortiment de motorina are un pret de peste 9 lei.

Ungaria este tara care critica cel mai mult politicile energetice ale UE, si se pare ca cetatenii sai vor avea cel mai mult de suferit prin preturi extrem de mari.

pret benzina ungaria august 2022, plafonare pret benzina ungaria, omv petrom limitare vanzare benzina numere ungaria, autolatest, mol in prag de faliment, benzinarii mol, panica benzinarii mol romania 2022

In aceasta situatie Romania trebuie sa tina cont de viitoarea invazie a ungurilor la benzinariile din Satu Mare, Oradea, Arad sau Timisoara, si sa limiteze la 15 litri achzitia de combustibil pentru toate masinile cu numere de inmatriculare din afara Romaniei.

mol romania, nicusor dan vs mol romania, mol romania furt primaria bucuresti, pmb vs mol, probleme mol, autolatest

Aici pot sa fie vizate nu doar masinile din Ungaria, ci si cele din Serbia sau chiar Bulgaria pentru a forta romanii cu aceste masini sa faca transcrierea in Romania pentru ca acum NU MAI AVEM TAXA DE PRIMA INMATRICULARE!

pret motorina, pret benzina 2022, detalii crestere pret benzina iunie, petrom vinde mai scump decat mol, accize pret benzina 2022

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente