Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Pachet AMG pentru aproape toata gama!

Pachetele, ce sunt disponibile pentru CLS 63 AMG, SLK 55 AMG si SL 55 AMG, sunt compuse din diferite componente care fac diferentierea fata de modele de mare serie.Aceste componente sunt calibrate si garantate la cel mai inalt nivel posibil. Modelul CL 63 vine echipat cu un nou tren de rulare mult mai sportiv si nu in ultimul rand cu o noua tehnica sub capota.

Cele mai importante modificari se gasesc la nivelul sistemului de fraare care primeste acum un nou set de discuri de frana. Acestea au diametrul 360mm si sunt acyioate de etrieri speciali conceputi de AMG.

jantele sunt la randul lor un element stilistc care diferetiaza aceste modele de cele de mare serie, iar pentru performante mai bune acestea sunt pe 18 inch.

Sportivitatea este intregita de un diferetial spate blocabil care permite soferului sa atace in forta chiar si cele mai strase viraje.

Pentru a avea aceste modificari pe masina dumneavoastra trebuie sa scoateti din buzunar sume destul de importante care pot ajunge chiar si la 12.000 euro.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente