Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Masina second-hand sau noua?

Deci ce ne putem cumpara de 10.000 euro second-hand? Dragi pasionati de automobile incercati poate un Porsche, Audi sau BMW pe benzina. Parca la auzul acestor sfaturi se aud deja o multime de controverse care favorizeaza motorul diesel. Ok! Atunci sa vedem de ce noi o tinem pe a noastra:

1-Motoarele pe benzina au o anduaranta mai mare in timp si km fata de un diesel ( un SH putand sa fie achizitionat fata probleme chiar si cu un nr de km de peste 200.000) 2-Masinile nobile pe benzina pot parcurge fara probleme chiar si 500.000 de km 3-Benzina este mai ieftina decat motorina 4-Costurile de intretinere pentru un diesel sunt de doua ori mai mari decat cele ale unei benzine 5-Costurile pieselor noi sunt mai mici decat cele ale unei masini noi de clasa mica 6-Nivelul de poluare al motoarelor pe benzina este de multe ori mai mic decat cel al unui diesel

7-Motoarele pe benzina au de multe ori un grad Euro mai mare decat un diesel, avantajul fiind o taxa de mediu mai mica 8-Motoarele pe benzina nobile ( Porsche, BMW, Mercedes si Audi ) au distributia pe lant in detrimentul celei pe curea la majoritatea diesel-urilor 9-In conditiile rularii temperate in afara orasului un motor pe benzina poate consuma si 5 litri pentru 100 de km parcursi 10-Daca utilizati masina preponderent in mediu urban puteti sa o convertiti pe GPL ( devenind astfel si mai ecologici decat un diesel de ultima generatie) 11-Si in final cel mai important lucru este acela ca benzinele rafinate au cu aproximativ 100 de CP mai mult decat propulsoarele diesel

RECOMANDARILE NOASTRE 1-Porsche Boxster 2.5L Model 1998-EUR 12,900 Aceasta masina costa in Germania cu aproximativ 12.000-13.000 euro si de cele mai multe ori beneficiaza de Carte Serivce la zi si de ce nu poate si o garantie din partea dealerului 2-BMW 840Ci-EUR 9,009 Aceasta masina este un adevart aspirator de priviri si pe buna dreptate reprezinta o aparitie cu mult superioara orcarui Serie 1 nou.

Motorul chiar daca este un V8 pe benzina dezvolta 286 CP si are un consum maxim in mediul urban de aproximativ 20 litri. Nu va speriati deoarece o instalatie GPL face din acest monstru o masina destul de economica. 3-Volvo C70 T5-EUR 7,338 Pe locul trei numim o masina care a fost personajul principal in filmu Sfantul cu Val Kilmer. In versiunea Coupe acest Volvo poate sa fie echipat cu motorul supraalimentat de 2.5 litri T5 care dezvolta o putere maxima de peste 240 CP.

Luxul din interior este peste 90% dintre masinile noi din Romania. 4-Audi S4 Avant 2,7 Biturbo quattro-EUR 9,300 Pe locul patru se gaseste un Audi S4 din anii 90, masina care a beneficiat de un motor de 2.7 litri turbo care dezvolta o putere maxima de aprope 300 CP. Transmisia Quattro este standard la fel ca si tapiteria de piele. Un Audi S4 poate atinge 100 de km/h in doar 6.5 secunde. CONCLUZIE Daca nu sunteti convinsi de aceste masini sport atunci puteti sa mergeti linistiti la dealerul Dacia sau Skoda din apropiere si puteti sa va achizitonati un superb autombil cu 60 de CP capabil sa va duca in liniste si fara prea multe senzatii ( adica nici una) la destinatie.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente