Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia KND-4 la Bruxelle

Desenat pentru a intari valentele Kia ca marca de varf in categoria 4×4, noul concept SUV proiecteaza o imagine dinamica si puternica si transmite o nota aparte de unicitate. Desi KND-4 este evident un concept-car, acest SUV de 4466 mm ofera o imagine clara a viitoarelor SUV-uri compacte marca Kia.

La lansarea din Coreea, in cadrul Salonului Auto de la Seul, in 2007, KND-4 a reprezentat primul vehicul Kia care punea in practica cu succes orientarea companiei catre “Designologie” (Design & Tehnologie) – angajamentul asumat de Kia Motors, de a produce automobile stilate si avansate tehnologic. KND-4 este un vehicul interesant care subliniaza tendinta Kia catre un stil sofisticat si catre tehnologia avansata, care vor oferi viitoarelor noastre produse o prezenta si mai distincta in piata, a comentat dl Jean-Charles Lievens, Senior Vicepresedinte al Kia Motors Europa.

In timp, elemente ale acestui concept se vor regasi in dotarile noii generatii de vehicule Kia, asigurand continuitatea popularitatii de care se bucura modelele 4×4 ale companiei, a continuat acesta. Exteriorul KND-4 este conceput sa placa celor care tanjesc dupa libertatea iesirilor din urban si care au o viata activa, dinamica, inlaturand traditionalele granite dintre masinile de oras si cele destinate calatoriilor, fiind un SUV care arata foarte bine in orice ipostaza. Botul rotunjit al masinii prezinta faruri pe LED-uri, in timp ce aripile inconjoara elegant rotile, cu jante de aluminiu de 20 de inci, care par ca “evadeaza” din forma sasiului.

Dimensiunile de baza ale KND-4 (ampatament de 2630 mm, latime de 1860 mm si 1600 mm inaltime) si garda la sol inalta asigura excelente abilitati de off-road. Interior futurist Conceput pentru a transporta patru persoane pe locuri individuale, interiorul este futurist cu podeaua, consola si panourile de usi cu insertii metalice, luminate indirect care creeaza o atmosfera interesanta in cabina. Interiorul este echipat cu cele mai avansate tehnologii IT care ofera soferului atat informatii despre masina, cat si despre conditiile de drum. Consola centrala este dominata de sistemul de ultima generatie AMOLED (Active-Matrix Organic Light Emitting Diode), care ofera un ecran ultrasubtire, cu unghi mare de expunere si contrast inalt.

Controlat de butoanele multi-functie de pe volan, KND-4 ofera soferului atat tehnologie Bluetooth, cat si Blu-ray (disc optic), plus un hard disc incorporat pentru playerul audio. Discul Blu-ray poate stoca de 10 ori mai multa informatie decat un DVD obisnuit. KND-4 este propulsat de un motor Diesel 2.2 litri, in 4 cilindri, cu VGT (turbina cu geometrie variabila), cu tractiune pe cele 4 roti transmisa prin ultima versiune a sistemului Kia ATT (Active Torque Transfer) care, in conditii dificile de drum, distribuie automat cuplul catre rotile cu aderenta maxima.

Conceput si realizat la Centrul de Design Kia din Namyang, acest concept SUV este o dovada clara a faptului ca Kia are intr-adevar Puterea de a surprinde.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente