Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In toamna Germania are mari sanse sa opreasca productia masinilor electrice pentru ca nu va mai avea gaz rusesc!

Germania se afla intr-o situatie extrem de dificila acum cand Rusia a redus la jumatate livrarea de gaz spre nemti.

Rusii au aplicat aceasta strategie tip embargo pentru ca actuala guvernare sa opreasca livrarea de gaz natural spre VW, Opel, BMW si Mercedes pentru ca acestea sa fie directionate spre rezevele strategice necesare incalzirii locuientelor in iarna.

rusia taie gazul germaniei, vw opreste productia, bmw probleme uzina gaz, autolatest, consum gaz germania 2022, rusia razboi ucraina gaz germania fabrici masini

In prezent, 70% din industria auto din Germania merge cu gaz rusesc, iar guvernul se grabeste sa reporneasca centralele pe carbuni dezafectate de Merkel care dorea o Germania dependenta 100% de gazul rusesc.

Volkswagen CEO Herbert Diess, vw da afara 30000 de muncitori, probleme masini electrice vw id3 , tesla vs vw germania, probleme concedieri vw 2022

Realitatea crunta pentru industria auto germana este ca productia de masini electrice ARE NEVOIE DE MULT MAI MULTA ENERGIE in comparatie cu productia de masini cu motoare termice, rezultatul fiind o reducere constanta a productiei de masini EV.

Franta nu are aceasta problema pentru ca 80% din energia necesara uzinelor Renault, Peugeot si Citroen vine de la centralele nuclear, iar gaz-ul vine din Marea Nordului.

pret Mercedes EQS SUV 450+, test drive Mercedes EQS SUV 450+, drive test, autolatest, probleme Mercedes EQS SUV 450+, termen livrare 2023

In prezent, toti constructorii germani se gandesc cum sa treaca la alimentarea uzinelor lor cu eneregie POLUANTA precum pacaura sau carbune, moment in care amprenta ecologica a producerii masinilor electrice va arata si mai rau decat este in prezent.

masinile guvernului german 2022, Audi A8 60 TFSI e quattro, Mercedes S680 Guard, BMW i4 si Mercedes EQS, autolatest, schultz car 2022

O masina cu motor diesel VW se poate recicla in mod sustenabil in proportie de 95%, in timp ce o masina electrica are emisii de CO2 mult mai mari in procesul de productie, cat despre reciclare vorbim de un adevarat esec pentru mediul inconjurator.

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+, probleme, pret, consum, autonomie reala, autolatest, review, pret romania, testeauto 2022

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente