Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Impactul violent care a rupt BMW-ul in doua la Cluj ne arata din nou ca nu avem Politie Rutiera! MAI doarme in papuci!

Se pare ca pentru presa centrala este un moment demn de mentionat doar atunci cand un teribilist moare la volan gonind cu masina cu peste 200 de km/h, insa aceeasi presa centrala TACE cand trebuie sa se uite pe statistici.

Accident mortal Calea Moților Cluj-Napoca 25.09.2022, lipsa politie rutiera sosele, probeme mai, accidente lipsa politie rutiera, autolatest

Acestea arata ca Romania este tara cu cei mai multi morti din Europa dupa Ucraina, insa acolo este doar un teribil razboi, in timp ce la noi este doar nepasare din partea MAI.

Politia Rutiera este principalul vinovat pentru ca in ultimii 19 ani au murit peste 43.000 de romani

Accidentul de la Cluj ne arata din nou ca Politia Rutiera este o institutie inutila pentru siguranta romanului de rand pentru ca “trece cu vederea” cocalarii cu masini puternice, pentru ca “uita sa porneasca camera video” cand opreste cate un barosan anafabet de etnie plin de bani sau cand doarme la propriu un masina tip autospeciala in loc sa vegheze/sanctioneze traficul real.

Accident mortal Calea Moților Cluj-Napoca 25.09.2022, lipsa politie rutiera sosele, probeme mai, accidente lipsa politie rutiera, autolatest

Mai jos punem si video-ul cu accidentul care din pacate a devenit doar o stie de media care sa produca rating in loc sa scoata la treaba Politia Rutiera care, daca era pe sosea in acele ore masina nu se dezintegra.

Cat despre urmari este demn de mentionat mesajul celor de la ISU: „Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare.”

In Bucuresti NU exista Politie Rutiera! Anarhia din trafic se datoreaza lipsei echipajelor de la Brigada Rutiera

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

  1. Asa este. Politia iese din birouri doar cand este chemata la vreun accident. In rest, haos. Dupa ce se face rosu, mai trec 3 masini. Semnalizare la viraj? Hahaha. Prioritate la pietoni sau biciclistii de pe pista? Nu in Romania. Totusi, mai face actiuni bine mediatizate, de la ora 10-13 sau alte ore, dar nu mai mult de 3.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente