Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Imbunatatirea carauSului: Noul Ford Transit

Carausul europenilor a ajuns la momentul cand trebuia sa primeasca nu doar un nou facelift al caroseriei ci o noua generatie. Pentru a face fata unei concurente italiene ( Iveco Daily) sau germane ( Mercedes Sprinter), Ford a decis ca trebuie sa colaboreze cu VW pentru a produce impreuna noul Transit si VW-ul Crafter.

Noul van Ford este revolutionar daca privim inapoi spre modelele precedente, designerii urmarind ca linile noii caroserii sa imbunatateasca spatiul interior insa aceasta imbunatatire sa nu fie in defavaorea spatiul destinat marfurilor.

Soferul are acum o pozitie la volan mult mai confortabila fata de vechea generatie, plansa de bord putand fi echipata cu cele mai avansate sisteme electronice. Pentru a imbunatatii eficienta transportului, Ford ofera acum aceeasi gama de motorizari de 2.2 si 2.4 TDCi insa care au primit mici imbunatatiri. In viitorul apropiat Transit urmeaza sa primeasca noile motoare diesel construite in colaborare cu francezii de la PSA. Noul Transit va fi diponibil clientilor in aproximativ 60 de variante.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente