Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Guvernul vrea sa te pedepseasca daca alimentezi prea mult masina ta electrica! Urmeaza sa fie ingradita mobilitatea electrica?

In urma cu cateva ore actualul sef al guvernului de la Bucuresti, Nicolae Ciuca a anuntat ca vrea sa pedespeasca romanii care consuma prea multa energe electrica!

reducere pret benzina 2022, pachet compensare pret benzina, probleme reducere pret benzina, pret real motorina, autolatest, ciuca 0.5 bani benzina, frectie la picior de lemn

Premierul Nicolae Ciucă face apel la populaţie să reducă risipa de energie electrică şi afirmă că s-a discutat în Guvern despre un sistem de penalităţi pentru cei care nu fac acest lucru, concomitent cu bonificaţii acordate celor care economisesc!

Aceasta declaratie se poate traduce printr-o amenintare directa a celor mai mari consumatori de energie electrica casnica, CEI CARE CONDUC MASINILE ELECTRICE mult promovate de aceelasi guvern prin intermediul RablaPlus a Ministerului Mediului.

In urma cu cateva zile Ciuca a limitat prin OUG consumul de energie subventionat pana la 255 kwh, iar de acum se astepta la noi solutii pentru a limita consumul “exagerat de curent electric” al populatiei care detine o masina electrica.

In medie utilizatorul unei masini EV moderne consuma in medie 500 de kwh pe luna, cifra care are mari sanse sa fie penalizata din nou cu amenzi ulterioare pentru ca acesti clienti sunt de fapt cei care fac cea mai mare risipa de energie electrica din Romania!

pret energie electrica, pret kwh consum masina electrica, problema proprietari masini electrice, cost luna enegie electrica anre, oferta eon, engie, enel, electrica, renovatio, autolatest, dacia spring cost alimentare, vw id3 pret alimentare, diesel vs masina electrica

Daca actuala criza energetica continua in Europa vom vedea o limitare si mai mult a celor care detin o masina electrica prin amenzi usturatoare si posibil intreruperea furnizarii de energie electrica daca se depaseste un anume prag.

amenda consum mare de enegie electica, masina electrica penalizata de guvern, consum mare de curent masina electrica, autolatest, ciuca vs masina electrica, testeauto, pret kwh masina electrica 2023

Din fericire pentru ei actualul guvern nu stie momentan cum sa amendeze soferul de masina electrica, insa exista sute de ingineri in actuala guvernare care vor afla metoda optima pentru a amenda soferul de masina EV din Romania care “abuzeaza” de reteaua de energie a tarii!

Masina electrica este o utopie in Romania! Aici nu avem nici un fel de infrastructura EV

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente