Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Fiat si VM Motori pierd vanzare a 1 milion de motoare anual din momentul achizitiei Opel de catre PSA

Foarte putina lume vorbeste de faptul ca Opel a fost achizitionat de catre francezii de la PSA pentru ca acum PSA trebuie sa produca in plus peste 1 milion de motoare pentru gama Opel.

Primul model Opel Crossland X are sub capota atat motorul pe benzina 1.2 eTHP cat si diesel-ul 1.6 BlueHDI, insa putini sunt cei care au luat in calcul si MARELE PERDANT al acestei achizitii.

Numele sau este Fiat cu ale sale marci FPT si VM Motori, producatorul motoarelor 1.3 Multijet sau 1.3 CDTI sau 2.0 CDTI si 2.0 Turbo pe benzina.

Acum cele aproape 1 milion de masini Opel vor avea sub capota motoare PSA ( Peugeot-Citroen) pentru ca francezii sunt mult mai evoluati tehnologic la capitolul diesel cu motoarele lor BlueHDI insa si la capitolul benzina cu gama 1.2 PureTech si 1.2 e-THP de 130 CP.

Fanii Opel trebuie sa rasufle usurati pentru ca toate aceste motoare de generatie mai veche montate pana in prezent erau de factura italiana, adica cu probleme tehnice de functionare.

Chiar si celebra distributie pe curea PSA se schimba acum la Opel la fiecare 160.000 de km sau 10 ani, sau care se atinge prima!

In plus fata de aceasta schimbare si gama Suzuki renunta usor la motoarele 1.3 Multijet si 1.6 Multijet in favoarea motoarele pe benzina 1.0 BoosterJet mult mai rafinate si de ce nu care au un consum extrem de mic.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente