Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Fata in Fata! Noul Duster II vs primul Duster vandut in 2 milioane de exemplare

Masina aceasta a reprezentat pentru intreaga industrie auto din Romania un best seller pentru ca Duster a fost vandut in peste 2 milioane de exemplare.

Nici macar Dacia Logan lansata in 2005 nu se mandreste cu aceste cifre. Acum in 2017 a venit timpul ca Duster I sa iasa din scena si sa apara Duster II.

INTERIOR COMPLET MODIFICAT

Inca din primelele momente vedem ca Dacia a realizat un produs mult mai bun calitativ pentru ca noul Duster II ofera acum un nivel tehnologic foarte bun si materiale la interior superioare.

Duster vine acum echipat cu cateva camere video de ultima generatie (multiview camera ) o instalatie de aer conditionat automata si multe alte dotari.

Noua plansa de bord este moderna cu un design extrem de bine gandit pentru un SUV 2017.


Linia optica este acum mult modificata fata de cea a vechiului Duster, intreaga plansa de bord fiind realizata special pentru aceasta masina.

MOTORIZARI ECONOMICE EURO 6

Sub capota romanii ofera in mare parte aceelasi motorizari diesel 1.5 dCI, unde versiunea 2WD 110 CP poate sa primeasca si cutia secventiala Getrag EDC cu 6 trepte.

Cel mai rafinat motor este cel pe benzina 1.2 TCe de 130 CP, motor intalnit si pe Renault Kadjar si Nissan Qashqai.

Pe scurt vorbim de o masina extrem de bine gandita care are mari sanse sa fie vanduta in mai mult de 2 milioane de km.

Sansele marcii Dacia de a ataca noi clienti au crescut considerabil, iar PSA cat si Grupul VAG se vad pusi in fata unei masini greu de combatut atat ca pret cat si performante off road.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente