Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Editie speciala Infinti FX 50S/ infinti europa ofera un fx editie speciala 100 de unitati

Aceasta este bineinteles noul FX 50S care a primit o serie limitata destinata celor care doresc o masina mai sportiva decat cea de serie.

In premiera Infinti ofera pentru acest FX 50S un interior full carbon care are menirea a scoate in evidenta sportivitatea masinii.

Culoarea masinii este alb, iar jantele grafit sunt pe 21 inch.

Tot o noutate pentru acest FX este sistemul audio care se numeste Full Connectiviti si este dotat cu un hadr disck de 10 giga in care este instalat ghidul hotelier Michelin. Sistemul audio este semnat de Bose Sound Sytem.

Sub capoata clientii pot alege atat motorul mic de 3.7 litri si 320 Cp cat si marele si extrem de performantul V8 de cinci litri si 390 CP.

Ambele masini dispun de aceeasi transmisie automata cu 7 rapoarte considerata de specialisti drept cea mai buna cutie de viteze automata din lume.

In total Infiniti a decis ca din aceasta editie speciala sa fie construite doar 100 de unitati. Se pare ca pentru Romania Infinti ofera cateva unitati, deci cine doreste o exclusivitate si mai mare decat cea oferita de un FX normal nu poate decat sa aleaga un FX Special Edition.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente