Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dealerii pierd 45% din piata auto din Romania! Ford, Jeep, Opel, Seat sunt in COLAPS

Evident nu vorbim de marci cu prezenta slaba pe aceasta piata, insa vom spune ca in luna mai intreaga piata auto din Romania a avut o scadere chiar mai mare decat cea din criza precedenta din 2009.


Aici venim si spunem ca Ford Romania a afisat scaderi de 50% fata de aceeasi perioada a anului 2019, detaliu extrem de importanta daca nu uitam ca produce masini chiar in Romania!

Un alt mare perdant sunt cei de la Honda care au afisat o scadere a vanzarilor de pana la 67% fata de anul precedent. Tot o scadere considerabila este gasita si la Opel care are vanzari mai mici cu pana la 75% fata de 2019.


Chiar si cei de la Seat se plang cu o scadere de 65%, insa Ford ramane totusi cel mai mare perdant pentru ca este un constructor national de masini si nici macar nu intra in TOP5 in Romania.

In segmentul premium BMW scade doar 37.5% in timp ce Audi se mandreste cu frumoas cifra de 62% iar Jaguar are -66% fata de anul precedent.

Dacia a scazut 34% iar VW vanzari mai mici cu -62% fata de anul precedent. Singurii care au au CRESCUT sunt cei de la Hyundai Romania cu +5.5% si KIA Romania cu 4% in intervalul ianuarie-martie 2020.

Alte cifre penibile pentru dealeri de renume in Romania sunt cele 45 de masini Volvo, cele 9 Ssangyong, cele 71 de Fiat si nu in ultimul rand cele 45 de masini Honda vandute prin importatorul Honda Trading Romania!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente