Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Am renuntat la anvelopele Continental in favoarea celor de la Nokian Tyres

Si daca tot era timpul ca cele de iarna sa merga frumos in garaj am ales sa inlocuim complet si vechiul set de vara care pana acum nu a ajuns sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Este vorba de vechile anvelope Continental Sport Contact cu dimenisiunea 265/45 ZR 20 care pe langa faptul ca au o imagine de anvelopa premium nu au dovedit niciodata.


De fapt in cei peste 60.000 de km realizati cu aceste anvelope Continetal am descoperit ca sunt relativ zgomotoase si nu rezista la o “tavaleala” specifica drumurilor din Romania.

Asadar, acum am trecut la gama de top a celor de la Nokian care se numeste Powerproof SUV si au aceeleasi dimensiuni 265/45 ZR 20 pentru aceeasi masina cu o greutate la gol de peste 2.5 tone.


Pana in prezent am parcurs undeva in jur de 10.000 de km si comstatam ca aceste anvelope nordice sunt mai putin zgomotoase la rularea pe drumuri cu denivelari scurte tipice de la noi.

Si Nokian se lauda ca au insertii tip blindaj in banda laterala Aramid, adica trebuie sa fie mult mai rezistente la bordurile din Bucuresti si pietrele de pe anumite drumuri.

Insa cert este ca vom renunta la achizitia marcii Continental si pentru celelalte masini pentru simplul fapt ca atat Continental cat si Pirelii, Goodyear sau Michelin ofera in aceste momente doar IMAGINE! Mai putin calitate si respect pentru clienti!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente