Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

De ce masinile noi sunt proaste? De ce industria auto are probleme?

Spunem aceasta deoarece masinile noi sau relativ noi nu mai sunt in stare sa parcurga mai mult de 200.000 km fara a avea probleme. Pur si simplu nu rezista, se strica cand te astepti mai putin si pe deasupra te trimit la faimoasele service-uri made in Romania. Experienta unei masini care te-a lasat balta chiar daca a costat peste 20.000 euro, este un vis urat dar o realitate crunta. Aceasta problema are insa si o explicatie din partea constructorilor si anume ei realizeaza masini care sa functioneze fara mari probleme maxim 5 ani. Spunem fara mari probleme deoarece nu exista masina care sa mearga fara probleme peste 100.000 km.

Pentru a arata ca industria auto a ajuns in acest hal se datoreaza si faptului ca toti constructorii de automobile construiesc masini din ce in ce mai proaste ( slabe din punct de vedere al fiabilitatii), masini care au devenit de unica folosinta. Este incredibil ce se intampla cu acestea in prezent insa fara probleme va putem arata multe adevarate masini care au putut sa parcurga distante de peste 500.000 km fara a schimba de ex distributia sau cine stie de comutator electric.

Ele provin dintr-o alta epoca, un adevarat golden-age despre care inginerii marilor constructori ar putea sa traga cu ochiul si sa tina cont de adevarata calitate de fabricatie. Acest punct de vedere este unul personal si unic, insa nu putem sa uitam ca un Mercedes W126 din 1980 putea sa mearga peste 1.5 milioane de km fara probleme, sau ca, fara sa fim luati in gluma, o Dacia 1310 din 1977 nu a avut distributia schimbata pana in prezent! Oricum acestea sunt doar doua exemple. 

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente