Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia Sandero este dorita in Australia/facebook petition

Atrasi de raportul pret/calitate excelent pe care il afiseaza modelele Dacia, locuitorii tarilor in care produsele din gama Logan si Sandero nu sunt prezente cer din ce in ce mai insistent aparitia acestora pe aceste piete. Cel mai recent exemplu vine din indepartata Australie, acolo unde un fan al lui Sandero a initiat pe celebra platforma sociala Facebook o petitie denumita sugestiv Bring the Dacia Sandero to Australia. Conform mesajului petitiei, australienii isi doresc masina pe aceasta piata tocmai datorita caracterului care a facut-o celebra si in Europa.

“Dacia Sandero este un hatchback cu cinci usi produs de producatorul francez Renault si subisidiarul roman Dacia. Aceasta masina frumoasa nu este disponibila in Australia… inca. Vreau sa initiez o petitie pe care o vor semna fanii modelului Dacia Sandero care ar vrea sa vada aceasta masina pe soselele din Australia”, scrie petitionarul, care enumera in continuare principalele avantaje de piata ale lui Sandero. Printre acestea se numara “o masina cu patru usi foarte frumoasa”, “foarte economica” si, evident, “ieftina si ieftina ca intretinere”. Mai mult, chiar daca Sandero a primit trei stele la testele EuroNCAP, australienii considera ca Sandero este o masina “Foarte-foarte sigura pentru ocupanti”.

Deocamdata, grupul de initiativa are 42 de membri, multi dintre acestia amintind de episodul Top Gear in care cei trei prezentatori s-au plimbat prin Romania si in cadrul caruia Dacia Sandero a fost laudata de James May. Sandero debordeaza prin libertate. Dupa toate cele spuse, Sandero ramane o masina si atat. Si s-a nascut pentru a ne reaminti ce inseamna acest lucru cu adevarat, spunea James May intr-un editorial publicat ulterior in cotidianul britanic Telegraph.  

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente