Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Colaps total pe piata auto romaneasca in 2022! Sunt anuntate vanzari si mai mici plus cateva falimente in randul dealerilor

PIATA AUTO ESTE INTR-O SITUATIE EXTREM DE NEFERICITA!

Si cand spunem asta ne uitam la cifrele reale, unde vedem ca in 2021 romanii au cumparat chiar mai putine masini si decat in anul 2020 PANDEMIC care a avut 3 luni toti dealerii inchisi.

Situatia este incredibil de neagra pentru dealerii auto pentru ca majoritatea importatorilor dau dovada de incompetenta si in planul de vanzari, si in planul de marketing si in planul de previzionare a pietei.

In anul 2022 vom asista la cateva falimente anuntate din lumea dealerilor auto care sunt constransi de aceeasi importatori incapabili a se adapta pietei pandemice, insa si a crizei semiconductorilor care a dus la termene de livrare foarte mari.

Aceastea sunt atat de mari incat mai bine mergi sa-ti cumperi o masina SH din 2018 sau 2019 cu garantie care poate sa fie a ta in doar 24 de ore!

MARII CASTIGATORI SUNT CEI CARE VAND MASINI SH!

In pandemia din 2020 romanii au ales intr-un numar de peste 400.000 sa-si cumpere o masina SH pe benzina sau diesel pentru ca au vrut in mare parte o masina de imagine sau premium cu un pret devalorizat.

vanzari reale auto 2021, statistici anuale piata auto 2021, acarom vanzari, 2021 mai prost decat 2020, pandemie in lumea auto, importatori incompetenti, dealeri auto incompetenti, presa centrala sustine narativa importatorilor auto, faliment auto 2022

Mit-ul ca romanii cumpara cazane din Europa este tota eronat, respectiv 90% din masini SH mult blamate pe la televizor sau presa aservita sunt de fapt masini Euro 6 intr-o perfecta stare de functionare.

smasari auto 2022, samsari nu mai pot importa din germania, se opreste vanzarea de masini din germania spre romania, export auto din ue, noi legi export auto uniune, romania nu mai poate importa masini sh

Pentru primele 11 luni din 2021, nivelul inmatriculărilor de autoturisme de ocazie a fost de 368.521 de unitati, in scădere cu doar 0,63% fata de perioada similara din 2020 – 370.871 de unitati.

vechime parc auto romania, acea masini vechi romania, protv dezinformare masini second hand, televiziuni dezinformare parc auto romania, romanii importa masini sh euro 6, romanii importa masini scumper euro 6

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente