Cocalarii de UK sunt loviti din plin de Brexit! Nu au voie cu masini cu volan pe dreapta plus viza

Articole Interesante

Acum se pare ca aceasta “patura” defavrizata in Romania este lovita din plin de Brexit pentru simplul fapt ca trebuie sa-si procure o VIZA DE INTRARE IN UK incepand cu data de 1 ianuare 2021.

Daca esti turist poti intra in Marea Britanie pana in iunie 2021 fara viza, insa noi toti stim ca acesti tip de cocalar agresiv de origine romana “convietuieste’ pe spatele britanicilor de ani buni fara sa fie deranjati.

O alta mare lovitura data cocalarului de UK este interzicerea accesului in Romania si inmatricularea de masini cu volan pe dreapta care sunt recunoscute ca fiind periculoase pe orice sosea unde se circula pe partea dreapta.

Cocalarii de UK vor avea de suferit si pentru simplul fapt ca restul familieie din Romania mergeau fara probleme pe soselele patrieri cu aceste masini inmatriculate la RAR!


Acum si Politia Rutiera poate verifica mai usor daca masina cu numere de UK are MOT-ul valabil sau daca aceste masini sunt pur si simplu sunt furate.

De fapt, singura solutie pentru acest tip de cocalar de UK este sa-si dezmembreze masina sau sa-si faca o conversie cu volan pe stanga, aceasta din urma fiind o operatiune scumpa greu de inghitit de acestia.

Si ca sa fie bine toate tarile din UE, adica si Frantam Olanda sau Germania vor vana aceste masini in tranzit pe teritoriul lor, adica samsarul de UK va avea de suferit chiar si pana sa ajunga in Nadlac!

Plus ca acesti cocalari nu vor mai putea sa vorbeaca la liber prin GSM atunci cand suna acasa sau cand sunt in tranzit spre Romania! Revin preturile alea de 2 euro pe minut!


Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente