Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cine nu merge pe GPL plateste dublu pentru ca “este o rusine sa mergi pe gaz”! Romanii si mentalitatea sovietica a masinior pe gaz

Echipa Autolatest promoveaza de mai bine de un deceniu conversia pe GPL a masinilor pe benzina pentru ca aceasta solutie este optima pentru cei care fac foarte multi km si vor sa plateasca la jumatate.

gpl este pentru saraci, mentalitate romani masini gpl, gpl tomasetto, monteaza gpl, prostie soferi masini gpl

Din pacate in Romania, inca exista mii de consateni care considera ca masina pe GPL este o rusine! Adica, daca mergi pe gaz este fie ca este SARAC fie ca nu-ti permiti sa-ti cumperi o masina diesel care este la prima vedere la fel de economica.

In realitate aceasta mentalitate retarda a dus la impanzirea Romaniei cu masini diesel cumparate SH din Europa de Vest care au sute de mii de probleme tehnice, motiv pentru care majoritate unitatilor service din Romania sunt “specializate” in DPF off, curatat injecatoare motorina si calibrat rampe de common rail pe motoare care trebuiau de mult sa ajung la Remat Holding!

gpl este pentru saraci, mentalitate romani masini gpl, gpl tomasetto, monteaza gpl, prostie soferi masini gpl

Exista din fericire si tari care nu tin cont de prostia romanului ca inca considera ca masina pe GPL este pentru saraci, tari precum Italia, Polonia sau Olanda unde sute de mii de soferi cumpara masina noua si doar dupa 10 km ajung intr-un service dedicat si monteaza o instalatie de gaz pentru a reduce cu 50% consumul!

Si asta din prima zi de utilizare!

cel mai mare centru gpl bucuresti, cel mai bun service gpl romania, cea mai buna instalatie gpl romania, instalatii gpl tomasetto, instalatii gpl agc, instalatii gpl zenit, instalatie gpl 3 ani garantie, gpl sector 6, unde montez gpl bucurest

ACUM IN ROMANIA GAZ-UL COSTA 3.8 LEI IAR BENZINA 8 LEI!

Adica, cei care conduc o masina pe GPL rad pe fata de marea problema nationala cu milioanele de soferi care nu prea mai au bani sa faca nici macar un plin la luna pentru a merge la munca.

Pana si “romanasii” de la Pegas au facut misto de marea batalie de la benzinarie din 10 martie 2022 cand intreaga tara a fost blocata de lantul de benzinarii unguresti MOL! Abia atunci au inteles romanii ca daca platesti 1 leu in plus la un plin de motorina de 60 litri, platesti de fapt cu 60 de lei in plus!

cea mai buna instalatie gpl,gpl dacia logan 0.9 tce, best in romania, instalatie gpl fabricata in italia, logan 0.9 tce pe gaz, performante gpl motoare tce dacia renault, ofertea monteazagplbucuresti 2013, oferta zenit pro obd 2800 ron, discount, reducere, oferte instalatie gpl, reduce consumul cu 40%, cum sa reduc consumul la masina, fiabilitate instalatie gpl compact, instalatie gpl senit prot obd 2013, programare montaj gpl, discount instalatie gpl,ce acte am nevoie pentru omologare gpl ,tomasetto, multivalva tomasetto,agc zenit pro,stag 300, stag premium, multivalva omd, reductor, oferta instalatie gpl, gpl tomasetto bucuresti, unde montez tomasetto?,stag 200 go fast vs agc compact, cea mai fiabila instalatie gpl, oferta instalatie gpl tomasetto, pret montaj tomasetto, montaj gratuit tomasetto,service gpl tomasetto, oferta logan tomasetto stag200, stag 200 bmw, stag 200 audi, stag200 mercedes, service gpl romania, cel mai mare service gpl, centru gpl romania, cel mai mare centru gpl bucuresti, cel mai bun service gpl romania, cea mai buna instalatie gpl romania, instalatii gpl tomasetto, instalatii gpl agc, instalatii gpl zenit, instalatie gpl 3 ani garantie, gpl sector 6, unde montez gpl bucuresti, gpl ploiesti, gpl ialomita, gpl calarasi, gpl alexandria, gpl, ilfov, gpl targoviste

Acum pretul benzinei a ajuns in media nationala la peste 8 lei, iar pretul la GPL a ajuns in unele locurie la 3.9 lei!

CUM SE FACE CALCULUL REAL? GPL-ul DISTRUGE DIESEL-ul!

La un plin de motorina de 60 litri un sofer trebuie sa plateasca de acum suma de 480 lei si poate merge intr-un oras aglomerat cum este Bucurestiul in medie 700 km cu un consum de 8.5 litri de motorina.

De partea cealalta vedem cum un sofer de masina pe GPL plateste pentru cei 60 de litri suma de 228 lei, acesta parcurgand in medie 550 km cu o singura alimentare! De fapt pentru 120 de litri soferul masinii pe GPL scoate din buzunar suma de 456 lei si poate merge fara probleme 1.100 de km in Bucuresti! 

Dacia Logan Tce100 ECO-G 100 Comfort 2021, test drive, drive test, consum gpl Dacia Logan Tce100 ECO-G 100 Comfort, pret redus, rabla pentru logan 2022, autolatest Dacia Logan Tce100 ECO-G 100 Comfort, teste auto Dacia Logan Tce100 ECO-G 100 Comfort

Adica, merge cu 400 de km in plus fata de masina diesel, insa fara avea problemele clasice cu turbina ( 1.000 euro), EGR-ul, injectoarele, DPF-ul etc!

Asa ca, vechile glume cu sarakiile care merg pe GPL nu prea mai functioneaza in acest climat economic, iar pretul la motorina si benzina are mari sanse sa creasca chiar si la 10 lei/litru fara ca cineva sa-l poata controla din Romania!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente