Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Bosch a investit peste 3,8 miliarde in 2009

Astfel, Bosch a reusit sa mentina numarul brevetelor depuse anul trecut la acelasi nivel ca in 2008. Mai mult, compania anunta ca 45 la suta din bugetul dedicat cercetarii si dezvoltarii a fost directionat pentru gasirea de solutii prietenoase cu mediul inconjurator. La nivel international, numarul brevetelor depuse de cercetatorii si inginerii Bosch anul trecut a fost similar cu cel inregistrat in anul 2008, ridicandu-se la peste 3 800 de inovatii. Prin urmare, in fiecare zi lucratoare, Bosch a prezentat autoritatilor de brevetare, in medie, 15 inventii noi.

Astfel, pe plan international, Bosch isi pastreaza pozitia de lider in cercetare si dezvoltare. Grupul Bosch detine un numar total de aproximativ 82000 de brevete, cereri de brevet si modele. In vremurile dificile prin care trecem, aceasta cifra scoate si mai mult in evidenta nivelul ridicat de inovare al companiei Bosch, a spus dr. Siegfried Dais, Vicepresedintele Consiliului de Administratie al Grupului Bosch, responsabil de cercetare si dezvoltare.

In 2009, Bosch a investit aproximativ 3,8 miliarde de euro in cercetare si dezvoltare. Bosch aloca aproximativ 45 la suta din bugetul dedicat cercetarii si dezvoltarii in gasirea de solutii tehnologice care duc la economisirea si protejarea resurselor energetice.

Mai mult, tehnologia ecologica reprezinta o treime din cifra de afaceri Bosch. Sub sloganul Tehnica pentru o viata, Bosch dezvolta tehnologii ecologice precum bateriile litiu-ion sau cele care folosesc energii regenerabile, precum celulele fotovoltaice. Astfel, Bosch isi propune sa ofere un instrument important care sa ajute la atingerea obiectivelor de reducere, la nivel mondial, a emisiilor de CO2. Bosch are in total 33000 de angajati implicati in proiecte care vizeaza dezvoltarea viitorului companiei.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente