Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

AutoBild are din nou probleme cu masinile franceze! Renault Espace vs VW Passat

Dupa ce au militat degeaba peste 10 ani impotriva modelului Dacia Logan care a dovedit ca este o masina iubita de germani a venit randul celui mai nou model din gama celor de la Renault.

Citeste despre “atacul” impotriva Dacia AICI!


De aceasta data “profesionistii” jurnalisti germani ne arata ca noul Espace echipat cu singurul tren de rulare cu directie pe toate cele patru roti are probleme de stabilitate. Peste anumite denivelari luate cu viteze mari puntea spate ramane o fractiune de secunda susupendata.

Pentru a vedea cum se comporta un model concurent Made in Germany, AutoBild nu a compatat modelul Espace cu un VW Sharan sau cu un BMW Seria 2 ActivTourer ci cu un BMW Seria 3 Pachet M si cu un VW Passat de ultima generatie cu suspensia pilotata electronic.

Evident aici masinile germane din alte clase au iesit mai bine, insa daca ne uitam la imaginile AutoBild nu putem sa nu observam faptul ca VW Passat are o suspensie FATA care nu intra in contact cu solul, situatie mult mai grava decat cea a lui Espace pentru ca directia masinii este pe puntea fata.

Mai mult decat atat modelul VW Passat este echipat cu un motor pe benzina TSI care este mult mai usor decat un diesel normal in timp ce modelul Espace care este un MPV are o motorizare diesel.

Renault a raspuns germanilor printr-un comunicat care atesta faptul ca Espace a trecut toate testele de siguranta si de comportament rutier din Europa.

Noi venim sa reamintim faptul ca intreaga industrie media germana este orientata clar spre promovarea masinilor germane, lucru care nu mai are nici o legatura cu obiectivitatea presei de specialitate.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente