Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Lincoln MKZ a fost modificat de H&R

H&R este o firma specializata in modificare de substanta a trenurilor de rulare ale autombilelor de mare serie, produsele H&R demonstrand o sportivitate mult mai buna chiar si decat versiunile sport de serie. Pentru a ajunge la o asemenea performanta tunerul coboara garda la sol a masinii si monteaza pentru fircare model in parte amrtizoare sport.

Rezultatul este un comportament rutier mult mai sigur si evident mult mai sportiv. Noutatea celor de la H&R este modificare nolului Lincoln MKZ berlina clasica americana. Punctul de pornire este dotarea masinii cu o transmisie integrala permanenta, sistem de tractiune care face munca tunerilor mult mai usora.

Modelul de serie este dotat cu un motor V6 care dezvolta o putere maxima de 236 CP. Pentru un comportament rutier mult mai sportiv H&R a echipat noul MKZ cu noi jante din aliaj cu dimensiunea de 20 inch, jante care sunt incaltate cu pneuri late de 255/30ZR20. In rest masina a primit si modifcari ale designului exterior, respectiv noi spoilere sport si praguri mult mai proeminente.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente