Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Test Drive Whattruck cu noua generatie Nissan NP300 Navra Visia 2.3 dCi 160 CP Double Cab 2017

Nissan este dupa cum bine stie toata lumea unul dintre constructorii de automobile cu o reala experienta in producerea de masini cu transmisie integrala, unii numind marca japoneza drept un expert in acest domeniu.


Evident fanii Nissan stiu acest lucru si cel mai bine se vede atunci cand testam in premiera noua generatie de modele Navara sau NP300 cum este ea cunoscuta mai nou pentru piata din Europa.

Echipa Whattruck testa in urma cu cativa ani in premiera pentru piata din Romania modelul Navara NP300 XE echipat cu motorizarea 2.5 dCi de 144 CP, versiune dedicata flotelor auto.  CITESTE TESTUL AICI!

Pe scurt era vorba de un model de Navara realizat exclusiv pentru cei care folosesc aceste masini in interes de serviciu, modelul fiind echipat la interior oarecum spartan insa corespunzator pentru misiunea sa.

NOUA NAVARA NP300 DEDICATA FLOTELOR


Acum in 2017 avem ocazia de a testa tot in premiera versiunea de baza a lui Navara NP300 model care este oferit intr-o versioune de echipare entry-level care din fericire are foarte multe dotari gasite standard.

Fata de un NP300 de top modelul de fata are o transmisie manuala cu 6 trepte exemplar sincronizate atat pentru mersul in mediul urban cat si atunci cand masina este in sarcina in mediul off road.

Motorizarea de baza dezvolta o putere maxima de 160 CP si ofera performante cel putin la nivelul vechiului motor 2.5 dCi de 190 CP al precedentei generatii. detaliu care pur si simplu nu recomanda achizitia versiunii de top Twin Turbo.

Cine a mers cu aceasta Navara NP300 de 160 CP are mari sanse a spune ca japonezii au realizat un pick-up cu un comportament rutier aproape sportiv, reprizele sale fiind foarte bune indiferent de plaja de turatie.

CARE ESTE PRETUL PENTRU FLOTE?

Aici trebuie spus ca fiecare flota primeste un regim de discount in functie de numarul de unitati achizitionate, pretul de baza pornind de la 30.430 euro cu toate taxele incluse.

In aceasta suma clientul de NP300 primeste urmatele dotari standard:

-Închidere centralizată cu telecomandă
-Geamuri electrice faţă
-Geamuri electrice spate
-Aer condiţionat cu reglare manuală
-Sistem de ventilaţie pentru locurile din spate
-Cruise control + limitator de viteză
-Radio CD + 6 boxe + Bluetooth + Aux In + USB
-Comenzi audio pe volan
-ABS / EBD / ESP cu frânare activă cu alunecare limitată
-Airbag şofer + pasager, airbaguri laterale, airbaguri cortină
-Sistem de Anticipare a Frânării de Urgență
-Asistenţă la pornirea din rampă (HSA)
-Asistenţă la coborârea în pantă (HDC)
-Diferenţial spate blocabil
-Roată de rezervă oțel 16 inch
-Airbag genunchi pentru șofer

Pe scurt este vorba de o masina echipata mult mai bine decat in trecut detaliu care duce automat si la o crestere a valorii de revanzare atunci cand trebuie inlocuita flota.

Tot in comparatie cu generatia precedenta trebuie spus ca motorizarea 2.3 dCI este de origine Renault, un motor cu 4 cilindri in linie cu distributie pe lant care are intervale de service mult mai bune si care pe deasupra consuma in medie chiar si cu pana la 3 litri mai putin decat vechiul 2.5 dCI.Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente