Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prezentare Hyundai Accent 2011-1.8 148 CP si 19.980 dolari!

Aceasta masina este noua pentru clientii din Europa insa destul de veche pentru cei din SUA unde automobilul are un parcurs pe piata foarte bun.

Noua Elantra este modelul Hyundai care a starnit un imens val de aprecieri din partea presei auto americane.

De ce Elantra?

In primul rand spunem da modelului Elantra deoarece Hyundai a reusit sa creeze o masina care sa iasa din tiparele marcii, adica o masina care nu mai este anonima in fata unor marci precum Mazda, Toyota sau VW.

Gama de motorizari este acum cu mult peste ceea ce au reprezentat Elantra I, II si III, insa reprezinta o mare probleme pentru masinile concurentei.

Acum un Hyundai Elantra poate sa fie echipat cu un motor turbo de doi litri si 200 CP care rivalizeaza lejer cunsocutul 2.0 TSI al lui VW Golf GTI.

Acest propulsor dispuene din start de o distributie pe lant si injectie directa, detalii care aduc un plus la capitolul costuri de intretinere si consum de carburant.

Interior

Noua Elantra are unul dintre cele mai bune interioare din istoria marcii (aici nu punem in calcul si nava amiral Genesis).

Nivelul dotarilor de siguranta este in top, iar capitolul echipamente standard este de la sine inteles pentru o masina Hyundai.

Pret

La acest capitol Hyundai USA sta mult mai bine decat Hyundai Europe si bineinteles Hyundai Romania.

Pretul unui asemenea model echipat full-option cu motorizare pe benzina de 1.8 litri si 150 CP este de 19.980 dolari, adica 14.500 euro.

In Europa aceasta masina vine conform unor surse cu un pret de achizitie incepand cu 20.000 euro in versiunea de baza, respectiv inca un motiv pentru care clientii din Romania sa continue sa se uite la masinile europene din aceelasi segment si aici nu putem decat sa ne uitam la Skoda Octavia si VW Jetta 2011.

Fanii diesel trebuie sa se astepte la motorizare CRDI de 1.6 litri si 126 CP de origine Kia.

Transmisia masinii este de tipul manuala cu 6 rapoarte sau automata cu 6 trepte.

Vezi brosura oficiala AICI!

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente