Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

De ce iubesc germanii modelul Mitsubishi L200 2.4 DI-D 2017

Nu de putine ori ne-am confruntat cu o multime de pareri despre masinile din gama pick-up, iar germanii au ales modelul L200 al celor de la Mitshibishi chiar daca VW produce de cativa ani modelul Amarok.

DE UNDE VINE ACEASTA DRAGOSTE PENTRU L200 IN GERMANIA?


Aici trebuie sa privim aceste masini tinand cont de mentalitatea teutona, adica sa fie extrem de fiabila chiar daca avem un consum real de motorina mai mare decat cel al concurnetei.

Acum in 2017 avem de fata o noua generatie de modele Mitsubishi L200, o utilitara care vine din nou sa redefineasca segmentul pick-up mondial prin cateva caracteristici negasite la modelele concurente.

CU CE SE DIFERENTIAZA L200 DE CONCURENA SA?


Noua generatie de L200 este o masina complet schimbata fata de predecesorii sai pentru ca acum aceasta are cel mai avansat sasiu din clasa sa. Structura sa utilizeaza noi tipuri de oteluri speciale care sunt mai rezistente decat in trecut, insa si care ofera lui L200 o greutate la gol cu pana la 300 kg mai mica decat tot ce gasim la modelele sale concurente.

Japonezii spun ca noul L200 are o greutate la gol in versiunea Double Cab de 1.8 tone, in timp ce Ford Ranger, Nissan Navara NP300 si Toyota Hilux depasesc fara probleme la gol 2.1 tone.

Avantajul noului sasiu si al caroseriei lui L200 permite masinii sa afiseze cel mai mic consum mediu din clasa sa, plusa ca noua motorizarea de 2.4 litri este si singura cu Stop&Start care ofera o reducere a consumului cu pana la 30% in mediul urban fata de precedentul model.


CITESTE MAI MULTE AICI!
 Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente