Consum record pentru noua Toyota Hilux Invincible 2014-2.5 D4-D si 144 CP

Articole Interesante

Noul model 2014 poarta acum numele de Hilux Invincible, o versiune speciala dedicata pietei din Europa.

In Romania noul Hilux Invincible este o versiune speciala care ofera clientilor un nou look mult mai agresiv in comparatie cu modelele comercializate pana in prezent.

DESIGN


Noul Hilux Invincible ofera noi detalii cromate precum grila cromata aplicata gurii admisiei pentru intercooler. De asemenea la interior Toyota primeste aceelasi interior ca si pana acum cu singura diferenta ca acum frana de mana primeste un nou maner inscriptionat cu brandul Invincible.

UN CONSUM EXTRAORDINAR IN SEGMENTUL PICK-UP


De fiecare data cand vorbim de consumul de motorina la capitolul pick-up nu putem sa trecem cu vederea modelul Isuzu D-Max 2.5 TwinTurbo, cea mai economica din acest segment.

Modelul celor de la Toyota este echipat cu un motor clasic D-4D de 2.5 litri si 144 CP, un motor mult mai rezistent decat cel al unui Nissan, Isuzu sau Mitsubishi si care pe deasupra consuma in medie doar 5.8 litri in mediul extraurban cand se conduce economic.

In mediul urban masiviul Hilux nu necesita decat 9.5-10 litri de motorina, performanta extraordinara daca nu uitam faptul ca masina are o greutate la gol de peste 2 tone.

De fapt daca conduci calm noul Hilux trebuie sa te astepti la o autonomie reala in mediul urban de peste 1.000 km.

 

CITESTE MAI MULTE AICI! 

 


Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente