Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

VW urmeaza sa dea afara peste 30.000 de muncitori pentru ca nu face fata concurentei de la Tesla

Si vorbim in prezent de masinile Tesla care sunt made in China pentru ca statul german inca nu permite americanilor sa porneasca uzina Tesla de la Berlin.

secera si ciocanul Volkswagen CEO Herbert Diess, casa lui Volkswagen CEO Herbert Diess vandalizata, seful vw comunist , vw da afara inca 100.000 de muncitori, porsche romania Volkswagen CEO Herbert Diess

In realitate vedem cum boss-ul VW ( Volkswagen CEO Herbert Diess) a fost nevoit sa renunte la o delegatie in SUA pentru ca in Germania urmeaza sa iasa un mare scandal pentru ca VW vrea sa dea afara peste 30.000 de muncitori.

Volkswagen CEO Herbert Diess, vw da afara 30000 de muncitori, probleme masini electrice vw id3 , tesla vs vw germania, probleme concedieri vw 2022

Adevarul este ca VW ID3 si ID4 nu au vanzarile scontate de catre VW, iar trecerea de la productia de masini conventionale la cele electrice este o mare problema pentru germani pentru ca nici acum nu stiu cum sa produca eficient aceste modele.

vw probleme id, vw fabrica wolsburg, tesla gigafactory berlin, elon musk herbet diesse

In momentul in care Tesla Berlin urmeaza sa produca masini europene VW, Renault si Stellantis vor avea si mai multe probleme pentru ca americanii vor avea preturi de achzitie si mai mici decat in prezent.

VW Diess ionity, probleme statii ionity, VW Diess are probleme cu statiile ionity, timp incarcare ionity id3

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente