Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

VW recunoaste ca are probleme cu motorizarea pe benzina VW EA211 EVO 1.5 TSI

Este vorba de sute de mii de unitati echipate cu noul motor EA211, motor mult laudat de catre VW ca fiind un demn succesor pentru vechile motorizari 1.4 TSI care au fost la randul lor cu probleme cu distributia pe lant.

Acum si noul motor 1.5 TSI pe benzina are probleme, respectiv acesta functionand zgomotos pana cand tempeatura motorului atinge 70 de grade Celsius.

VW spune ca sunt vizate toate marcile VAG, adica si Skoda, Audi sau Seat.

Remediul este o vizita in service unde unitatea este obligata sa repare gratuit motorul prin schimbarea acumulatorului, resoftarea calculatorului de bord si alte cateva proceduri.

VW spune ca masinile vizate nu sunt chemate in service cum era normal printr-o scrisiare la adresa proprietatului, acesta din urma urmand sa mearga singur daca considera ca masina sa are nevoie de o resoftare?!?!?

SURSA:

Internal Service Bulletin OE: 2050744/3 describes a malfunction as jerking the engine with the DADA code while warming, at temperatures below 70 ° C. 

It recommends that the service stations charge the battery, turn off all electrical equipment, and then update the engine control software.


s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente