Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

VW Caddy are acum 4-MOTION

Acum Caddy vine şi cu tracţiune integrală permanentă subliniază Eugen Grigoraş, Brand Manager, Volkswagen Autovehicule Comerciale. Modelele 4MOTION sunt echipate cu program electronic de stabilitate (ESP), cutie de viteze manuală în 6 trepte, servodirectie hidraulică, afişaj multifuncţional, închidere centralizată şi tren de rulare 15 în dotarea de serie. in funcţie de suprafaţa de rulare, cuplul Haldex 4 distribuie în fracţiuni de secundă forţe motrice pe cele două axe, asigurând tracţiunea optimă, deplasarea făcându-se în siguranţă chiar şi în condiţii atmosferice nefavorabile sau pe un carosabil dificil.

Sistemul asigură îmbunătăţirea stabilităţii la rulare, o rulare remarcabilă în linie dreaptă, precum şi o stabilitate optimă în condiţii de vânt lateral. În cazul în care apar turaţii diferite între axe, de exemplu datorită patinării unei axe pe carosabilul alunecos sau neconsolidat, sistemul repartizează corespunzător cuplurile motoare către ambele axe. Simultan este necesară compensarea micilor diferenţe de turaţii la parcurgerea virajelor sau la efectuarea de manevre, pentru a evita apariţia unor pretensionări ale sistemului de tracţiun, declară, Emilian Miu, Area Sales Manager, Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Caracteristicile tracţiunii 4MOTION la Caddy sunt cele mai bune din segment: vârf limită de rampă 15°, rampă maxima 31°, unghi de atac 15° / 23°. Tracţiunea integrală permanentă este disponibilă pentru variantele Caddy Fugon, Caddy Kombi şi Caddy Life cu ampatament 2.682 mm şi motorizare 1.9TDI 77kW (105 CP) EU4 cu filtru particule Diesel.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente