Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

VW are mari probleme cu masinile americanilor de la Tesla Motors! Germania ingenunchiata

In realitate VW nu este in stare sa produca nici macar o masina electrica moderna cu o autonomie reala de peste 400 de km care sa nu fie probelamatica din punct de vedere tehnic.

Boss-ul VW Herbert Diess are dureri de cap cu noile modele ID3 si ID4 insa si cu noul e-Golf 8 care inca nici nu a intrat in productie si deja suntem la jumatatea anului 2020.


Pe scurt vorbim de o gama VW electrica care urmeaza sa fie produsa in masa abia incepand cu anul viitor cand Tesla deschide noua uzina de la Berlina unde urmeaza sa produca gama Model Y si 3 pentru Europa.

Adica Tesla a construit deja peste 1 milion de masini elelectrice care functioneaza fara probleme de ani buni de zile, Tesla are cea mai mare retea de incarcatoare electrice din lume si cei mai buni acumulatori din lume.


VW nu are nici o uzina de acumulatori, nu a construit nici o retea de chargere proprii si modeleel ID3 deja produse anul trecut inca sunt nevandute pentru ca au probleme grave la capitolul electronica.

Tesla este numarul 1 mondial si VW a pierdut aceasta lupta fara ca presa de specialitate din Romania sa mentioneze acest lucru! Adica in anii care urmeaza vom vedea maisni Tesla made in Europa mult mai ieftine decat cele VW sau Renault.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente