Vopsitorie auto premium in Bucuresti! Unde vopsesc masini de colectie si premium

Articole Interesante

Din cauza acestei situatii neplacute au inceput sa apara in zona Capitalei unitati service care ofera servicii premium fara sa faca rabat la calitate sau materiale.

In cazul unei vopsitorii auto de obicei proprietatul unitatii service foloseste materiale de cea mai proasta calitate, elemente de caroserie noi insa produse in Turcia sau China, iar vopsitorii sunt de fapt foarte prost platiti si slab pregatiti din toate punctele de vedere.


Rezultatul final este o vopsitorie scumpa, insalubra si elementele vopsite vor avea rugina in cateva luni dupa ce masina iese din service.

Drept raspuns acest Service ofera una dintre cele mai bune vopsitorii auto din zona Bucuresti, iar exemplul cel mai bun este restaurarea unii Mercedes Benz W113 sau Pagoda care a primit o vopsire totala de cea mai buna calitate.

Autolatest recomanda aceasta vopsitorie pentru ca vedem ca folosesc cele mai buna materiale, iar personalul este profesionist si capabil a lucra atat pe o masina de colectie de 60 ani sau pe una de generatie noua.


Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente