Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Volvo lansează noul produs de leasing operațional White Label

Volvo Car Financial Services, adresat cu precădere companiilor mici și mijlocii și profesiilor liberale, dar și companiilor care dețin flote auto extinse și doresc servicii complete de administrare. Produsul este disponibil la toți cei 5 dealeri autorizați Volvo Cars.

Principalele beneficii aduse clienților Volvo Cars de noul produs sunt o mobilitate mai mare, economia de timp și optimizarea costului total de proprietate (TCO).


În plus, aceștia plătesc o singură  rată lunară ce include toate serviciile și beneficiază de simplitate în administrarea cheltuielilor aferente parcului auto. De asemenea, rata de leasing operațional este integral deductibilă în condițiile stipulate de Codul Fiscal.

Gama de servicii ce poate fi oferită prin Volvo Car Financial Services include mentenanța completă a vehiculului cu piese originale în rețeaua Volvo, livrare și înmatriculare, vignetă, pachet complet de asigurări, managementul anvelopelor, asistență rutieră 24/7, vehicul de înlocuire, serviciul door to door și card de combustibil.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente