Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

VIDEO- BMW lanseaza modelele i3 si i8 2011

Acestea sunt noile i3 si i8, primele masini BMW care poarta litera i si care anunta conceptul de efficient dynamics dus spre perfectiune, adica dezvoltarea primelor masini electrice BMW. Pentru început vor fi lansate două modele sub acest brand începând cu 2013 – BMW i3 şi BMW i8. BMW Group îşi va extinde semnificativ şi serviciile de mobilitate în următorii ani.

Pentru aceasta a fost anunţată formarea în New York a BMW i Ventures, o companie dedicată investiţiilor în acest domeniu, un Venture Capital cu un capital iniţial de 100 milioane USD. „BMW i oferă automobile şi servicii de avangardă, design excepţional şi un concept complet nou de mobilitate premium – totul având dezvoltarea durabilă în plan principal”, explică Robertson.

Serviciile şi automobilele oferite prin BMW i sunt rezultatul programului de dezvoltare „project i”, demarat în 2007 ca o componentă de avangardă a BMW EfficientDynamics. Este răspunsul companiei la schimbarea nevoilor clienţilor, inclusiv o cerere tot mai mare de surse alternative de propulsie, precum sisteme electrice şi hibride.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente