Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi de ce masina pe GPL este promovata in Europa vs masina diesel! Care sunt avantajele sale reale?

CE ESTE DE FAPT GPL-UL PENTRU MASINI?

GPL este un gaz petrol lichefiat, obținut prin presurizarea butanului și propanului pentru a forma un lichid care are un volum mai redus.

gpl vs benzina, pret gpl 2021, emisii motor gpl, pret tomasetto 2021, supapte gpl tomasetto, consum gpl 2021, gpl mai bun decat electric, statii de incarcare gpl

GPL nu conține benzen și plumb, care sunt dăunătoare pentru mediu și pentru sănătatea noastră. Nu este toxic, este incolor și inodor.

Datorită stării de agregare lichide, nu necesită un rezervor de înaltă presiune (între 5 și 30 de bari). Așadar, acest tip de combustibil este foarte sigur!

monteaza gpl, service ghencea gpl, gpl tomasetto stag, cea mai buna instalatie gpl 2021, pret instalatie gpl 2021, unde montez gpl?, ghencea sau colentina, gpl premium tomasetto stag, service gpl militari, gpl chiajna, gpl tomasetto chitila, gpl tomasetto berceni, pret tomasetto stag oferta 2021

Utilizarea acestui combustibil îți permite să parcurgi distanțe lungi fără să realimentezi și contribuie semnificativ la reducerea costurilor cu combustibilul automobilului tău. De asemenea, emisiile de CO2 ale automobilelor echipate cu sistem GPL sunt mai mici* decât atunci când se folosește benzina drept sursa de combustie.

 

CAT DE PERICULOS ESTE GPL-UL? MITURI URBANE

Motorizarea pe GPL este echipată cu toate elementele de siguranță necesare și obligatorii pentru a asigura siguranța pasagerilor: supapă uni sens, dispozitiv de întrerupere a alimentării la 80%, supapă de preaplin, electrovalvă și supapă de suprapresiune pentru siguranță.

Mai mult, rezervoarele de GPL ale vehiculelor noastre sunt acum mult mai rezistente decât cele ale generațiilor anterioare.

SE POATE INTRA IN PARCARE SUBTERANA CU GPL?

Motorizările pe GPL omologate RAR respectă reglementările internaționale, care precizează că toate vehiculele alimentare cu GPL trebuie echipate cu o supapă de suprapresiune pentru siguranță.

Acest lucru permite accesul în parcări subterane, în funcție de regulile afisate.

acces interzis gpl, probleme masini electrice, incendiu masini electrice, siguranta masini ev accident, probleme incendiu masini ev, accident masina electrica incendiu

Vehiculele alimentate cu GPL nu fac obiectul restricțiilor de trafic sau a taxelor care limitează accesul în unele orașe mari.

Cu 2 rezervoare de combustibil separate, motorizările pe GPL asigură o autonomie foarte mare. Parcurgi cu ușurință peste 1.000 km și te bucuri de o libertate de explorare desăvârșită!

gpl rabla italia, program gpl gratis, instalatii gpl europa, gpl italia cu reducere pret din partea statului

VA AVEA MASINA PERFORMANTE SCAZUTE PE GPL?

Adaptarea specială a instalației GPL asigură același nivel de performanță pentru mașina ta ca și alimentarea cu benzină. Nu vei simți nici o diferență.

ARE O MASINA PE GPL UN PORTBAGAJ MAI MIC?

gpl vs diesel cea mai buna instalatie de gaz, emisii co2 gpl, emisii nox gpl, tomasetto vs landirenzo, tomasetto vs zavolli, consum real masina pe gpl, pret gpl 2022, instalatii gpl bucuresti, pret instalatie gpl

Nu, deloc! De fapt, rezervorul este amplasat în locul ocupat de obicei de roata de rezervă, fără să reducă volumul util al portbagajului. Spațiul interior și configurația modulară a gamei noastre de vehicule nu sunt afectate.

Revizia vehiculului alimentat cu GPL nu este diferită de cea a unuia pe benzină. Să facem un calcul. Trebuie să faceți revizia la fiecare 15.000 km.

gpl pandemie coronavirus, pret instalatie tomasetto, pret discount gpl dacia, consum gpl bucuresti covid19, pret montaj instalatie gpl 2020, oferta service gpl tomasetto

CARE SUNT AVANTAJELE FINANCIARE?

În funcție de model și versiune, consumul folosind GPL va fi mai mare cu aproximativ 1.7-2 litri pentru 100 de kilometri. Cu toate acestea, prețul unui litru de GPL este cu aproximativ 40-50% mai mic decât prețul unui litru de benzină standard.

Prin urmare, economiile realizate parcurgând distanțe mai lungi folosind acest carburant sunt însemnate.

gpl vs diesel cea mai buna instalatie de gaz, emisii co2 gpl, emisii nox gpl, tomasetto vs landirenzo, tomasetto vs zavolli, consum real masina pe gpl, pret gpl 2022, instalatii gpl bucuresti, pret instalatie gpl

Deși consumul de GPL este cu aproximativ 25% mai mare decât cel de benzină, GPL-ul emite mai puțin CO2 decât benzina și are astfel o amprentă de carbon mai redusă.

Economia reala in mediul urban este o reducere a costuli pentru fiecare 100 de km cu pana la 45% fata de costul pe benzina!

CATI LITRI INTRA IN BUTELIE? CATI KM POT PARCURGE?

Sistemele ce echipează modelele Tomasetto STAG dispun de un rezervor de 43 de litri din care poți utiliza între 34 de litri. Tradus în autonomie, pentru un consum exemplificativ de 6.5 litri de GPL la fiecare 100 de kilometri, vei putea sa parcurgi in modul extraurban peste 500 de km folosind doar GPL.

STAG AC -W02 2021, tomasetto STAG AC -W02 2021, pret rampa STAG AC -W02 2021, fiabilitate STAG AC -W02 2021, stag 4qbox STAG AC -W02 2021, instalatii gpl STAG AC -W02 2021, monteaza gpl, gpl sector 6, test drive STAG AC -W02 2021, oferta tomasetto STAG AC -W02 2021

Folosind ambele surse de combustie în mod alternativ (benzina și GPL) poți depăși o autonomie de 1000 de km. Evident autonomia totală și reală depinde de stilul de condus, topologia terenului pe care se rulează, încărcarea mașinii etc.

ESTE AUTOMATA TRECEREA PE GPL LA TOMASETTO?

 

Automobilele echipate cu sisteme GPL Tomasetto dispun de un comutator între cele doua tipuri de combustibil și poți decide oricând ce sursă de combustie vrei să folosești.

instalatii tomasetto stag, 2019, pret instalatii tomasetto stag 2019, oferta instalatii tomasetto stag, consum instalatii tomasetto stag 2019, date tehnice instalatii tomasetto stag, componente instalatii tomasetto stag 2020, service instalatii tomasetto stag, sector 6 instalatii tomasetto stag, revizie instalatii tomasetto stag

Mașina ta va porni întotdeauna folosind combustibilul principal (benzină) și o vei putea comuta ulterior pe GPL. De asemenea, computerul de bord al automobilului va afișa atât consumul de combustibil când alegi sa folosești benzină cât și cel de GPL, când alegi să rulezi folosind acest sistem.

DE CE MASINA PE GPL ESTE MAI BUNA DECAT CEA DIESEL?

Pentru ca in realitate merigi cu pana la 45% mai ieftin pe GPL decat pe motorina, iar soferul nu trebuie sa tina cont de piesele scumpe la diesel ( revizii, filtre ulei etc).

pret gpl germania, pret gpl romania 2021, probleme pret gpl cartel, pret facut pe genunchi gpl, cum se face pretul la gpl?, cartle petrom omv rompetrol lukpoil mol romania, pret gpl mare romania

Mai mult decat, o masina pe GPL nu are injectoare de motorina problematice si scumpe, nu are probleme cu EGR-ul , si nu are probleme cu turbine in cele mai multe cazuri! Adica in 200.000 de km rulati pe GPL soferul face o economie de sute de mii de lei fata de un diesel!

Cu masina cu GPL poti merge si in Europa de Vest in cele mai aglomerate orase pentru ca acolo GPL-ul este considerat un combustibil VERDE!

Cu diesel-ul ramai la periferie pentru ca accesul este interzis!

gpl euro 6, care este cea mai buna instalatie gpl dacia logan?, gpl ieftin logan 2020, pret gpl tomasetto frateli brc cangaz supergaz lovato, instalatii gpl cu garantie 2020, pret gpl nou 2020, gpl sector 6 buucresti, unde montez gpl 2020 bucuresti
monteaza gpl, service ghencea gpl, gpl tomasetto stag, cea mai buna instalatie gpl 2021, pret instalatie gpl 2021, unde montez gpl?, ghencea sau colentina, gpl premium tomasetto stag, service gpl militari, gpl chiajna, gpl tomasetto chitila, gpl tomasetto berceni, pret tomasetto stag oferta 2021

 

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

contact gpl, tomasetto bucuresti, service gpl, tomasetto stag oferte, vanzari tomasetto, autogaz vanzari gpl, programari gpl tomasetto, service reparatii gpl
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente