Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi de ce Ford Fiesta B479 este o mare problema pentru Dacia Sandero si Renault Clio 2018

Noul model a ajuns acum la generatie 7 si reprezinta fara doar si poate cea mai bine vanduta masina din Europa in acest an.


Da este corect Ford a reusit ca precedenta generatie Fiesta 6 sa-l detroneze de pe prima pozitie pe miticul VW Golf 7, o masina extrem de apreciata de fanii din Europa.

Acum pentru a pastra acest trend pozitiv Ford Europe a dezvoltat o noua generatie de Fiesta care este acum mult mai incapatoare si care ofera in premiera de anumite echipamente premium pentru gama Vignale.

Insa chiar si asa, cea mai bine vanduta masina Fiesta urmeaza sa fie cea in echiparea de baza Trend, adica modelul Fiesta echipat cu noul motor pe benzina de 1.1 litri care dezvolta fie 70 CP fie 85 de CP.

Aceasta versiune primeste din start o garantie de 2+4 ani ( sau 100.000 de km) si are un pret de achizitie care este de 12.400 euro TVA inclus, adica un pret usor mai mare decat cel al unui Sandero 0.9 TCe cu un nivel de echipare de top si pretul unui Clio IV cu aceelasi motor pe benzina.

Pentru un plus de 250 euro clientul de Fiesta primeste pachetul Trend care include si aerul conditionat manual , ICE Pack – radio, SYNCIII, Bluetooth, conexiune USB, display 6.5″ cu sistem de asistenta in caz de urgenta (112) si farurile de ceata.

Pe scurt masina inca de la un nivel de echipare de baza are toate dotarile importante standard, detaliu care reprezinta cu siguranta o mare problema pentru modelele sale concurente.

Volumele de Fiesta urmeaza sa fie realizate de aceasta versiune Fiesta Trend de 85 CP pentru ca este modelul cu cea mai mare valoare de revanzare din segmentul sau cand acesta depaseste granita de 5 ani de utilizare.

Noul motor pe benzina din gama Fox nu are nici o legatura cu 1.0 EcoBoost, acesta fiind realizat pentru o anduranta cat mai mare de unde si lipsa unei supraalimentari.

Si momentan nu discutam de o politica ampla de discount pentru ca masina este inca prea noua pe piata. Cand vine timpul vom vedea cum Fiesta urmeaza sa-si arate cu adevarat forta in vanzari chiar si in fata modelului Dacia Sandero!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente