Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi cum functioneaza un filtru de aer supraaspirat pe Mercedes Sprinter I

Întrebat cum ar defini excelenţa în viziunea şi din experienţa sa, inventatorul a declarat, în cadrul interviului Mercedes-Benz, că excelenţa simbolizează „emblema originalităţii, designul performanţei şi perfecţiunea creaţiei. Pe scurt, puterea minţii creative.”

Corneliu Birtok-Băneasă mărturiseşte că un rol important în formarea valorilor şi standardelor sale a venit din partea familiei, care l-a încurajat de la bun început, în toate eforturile şi experimentele întreprinse de-a lungul carierei. În şcoala profesională, a găsit sprijinul şi îndrumarea necesară şi în persoana maestrului său, care „şi-a dat toată silinţa să ajung unde trebuie din punct de vedere profesional”.

Ceea ce a început, în şcoala generală, ca o afinitate pentru cursele de motoare şi karting avea să devină, peste ani, baza unei invenţii importante pentru lumea auto şi orice proprietar de autovehicul.

Născut la Deva, inventatorul Corneliu Birtok-Băneasa şi-a descoperit atracţia pentru automobile şi mecanica auto din copilărie, cu ocazia participării la cursuri de aeromodele şi la curse de karting.

A găsit mereu o plăcere în repararea şi îmbunătăţirea bicicletelor prietenilor săi, iar mai târziu a maşinii tatălui, fiind condus tot timpul de dorinţa de perfecţionare şi dobândind prin muncă asiduă o înţelegere tot mai mare a sistemelor de motorizare.

Invenţia sa, filtrul de aer supraaspirant, vine ca un răspuns la nevoile societăţii contemporane şi tratează o problemă tehnică şi economică, deopotrivă.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente