Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi care sunt probleme noii utilitare Iveco New Daily 2016! Cutie ZF8 Daily Hi-Matic

Italienii de la Iveco au echipat in urma cu ceva vreme utilitara lor de clasa medie Daily cu o noua transmisie automata.

Aceasta versiune a lui Daily se numeste Hi-Matic si vine echipata standard cu transmisia automata cu 8 trepte produsa de germanii de la ZF.

Cutia mai poarta si numele de ZF 8HP si in decursul anilor a prezentat gave probleme de functionare pe masinile BMW, Audi, Land Rover si alte cateva marci.

Conform celor de la Iveco aceasta cutia nu necesita mentenanta, aceelasi lucru fiind spus si de catre BMW, iar rezultatul este caderea completa a transmisie. Reparatia unei cutii de viteze ZF porneste de la suma de 1.500 euro fara lua in calcul si manopera reparatorului.

Concurentii lui Iveco Daily sunt Mercedes Sprinter care utilizeaza deja cutia automata 7G-Tronic Plus ( modificata!) iar gama VW are parte de transmisia secventiala DSG cu 6 sau 7 trepte.

Mentenanta pentru o asemenea transmisie costa in medie 500 euro cu toate taxele incluse si se efectueaza la fiecare 100.000 de km sau 3 ani.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente