Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi care sunt preturile oficiale pentru noua Mazda CX-5 facelift 2017

Preţul de pornire al noului model este de 22.490 de euro (preţ cu TVA inclus).

Noul CX-5 este disponibil, la fel ca și generația anterioară, în cinci niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution și Revolution Top, în combinație cu motorizari pe benzină sau diesel și transmisie manuală sau automată.

Noua versiune include standard faruri LED cu spălător, pilot automat, banchetă spate cu spătar ajustabil, asistent inteligent avansat de frânare în oraș (SCBS) și sistemul unic Mazda G-Vectoring Control, destinat îmbunătățirii comportamentului mașinii în viraje.

În funcție de nivelul de echipare clienții vor beneficia de volan încălzit, parbriz degivrat în zona ștergătoarelor, jante de aliaj de 19, sistem audio premium Bose® cu 10 difuzoare, ecran color tactil de 7;, centru de comandă HMI, pachet complet de lumini LED, precum şi smart key sau cameră video pentru marșarier și senzori parcare față-spate.

În plus, varianta Revolution Top include numeroase elemente de confort și siguranță: scaune față reglabile electric și scaun șofer cu memorie, tapițerie din piele, scaune spate încălzite, pilot automat cu funcţie de oprire completă Stop&Go (doar pentru transmisie automată) şi head-up display color cu proiecţie pe parbriz.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente