Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vanzarile Tesla au scazut in Europa chiar si cu 68% fata de cele ale anului 2019

Acum vedem de fapt ca Tesla Motors nu reuseste sa castige piata auto din Europa pentru ca vanzarile sale au scazut drastic in acest an.

Vorbim de mari probleme chiar si pe cele mai bun piete ale masinilor electrice unde Tesla Model 3 pierde constant din cota de piata chiar daca au aparut mai multi dealeri si statii de incarcare.


Motivul principal este pretul foarte mare de achizitie in Europa, loc unde poti sa-ti cumperi un Renault ZOE II cu doar 25.000 euro, masina care merge fara probleme 280 de km.

Tesla este prea scumpa, nu are o imagine buna in Europa si are cea mai mica retea de unitati service pe Batranul Continent.

O alta mare supriza este revigorarea constructorilor europeni care incep sa vanda din ce in ce mai multe masini electrice precum Peugeot e208 sau Opel Corsa-e care sunt mult mai ieftine decat o Tesla Model 3.

Europenii care vor sa plateasca peste 50.000 de euro pe o masina de top vor alege tot timpul un BMW PHEV sau un Mercedes PHEV pentru ca au si motoare pe benzina pentru o autonomie nelimitata cum este cea intalnita la o Tesla.

In Olanda Tesla a pierdut in 2020 68% din vanzari fata de anul precedent.


s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente