Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vanzarile Ford in Europa au scazut cu 65% fata de valorile din 2019-Nu se stie daca fabrica Ford Craiova urmeaza sa fie repornita

Nu spunem noi asta, ci ACAROM care anunta faptul ca Ford Europe a reusit sa afiseze cele mai proaste cifre la vanzari din ultimele decenii in Europa.

Adica vorbim de vanzari mai mici cu 65% in luna martie a anului 2020 fata de aceeasi perioada a anului 2019, vanzari care se regasesc evident si pe piata auto din Romania.

Mai mult decat atat, nu trebuie uitat faptul ca Ford are mari dubii in relansarea productiei la Craiova datorita acestei cereri foarte mici a masinilor Ford in Europa. Adica avem mari sanse sa vedem ca repornirea fabricii de la Craiova sa fie mult amanata pana cand piata urmeaza sa se stabilizeze.

Surse din cadrul marilor constructori anunta si restructurari de top in toata industria auto, iar fabrica de la Craiova are mari sanse sa ramana inchisa in locul unei fabrici Ford din Germania unde chiar exista sindicat!

De partea cealalta vedem cum marci precum KIA sau Hyundai au scazut doar 35% in luna martie 2020, adica au reusit sa vanda dublu in Europa decat Ford!

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente