Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vanzarile de masini noi vor scadea cu 45% in luna martie! Din Aprilie si Mai vanzari sunt la MINUS 75%

In prezent JD Power spune ca in luna martie 2020 vanzarile vor scadea cu pana la 45% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

De fapt acestia spun ca ca in lunile Aprilie si Mai vanzarile reale vor scade cu pana la 75% fata de vanzarile din anul precedent 2019.


In Romania conform ACEA vanzarile din februarie au fost cu pana la 28% mai mici decat cele din 2019, si in februarie nu am avut pandemia de COVID19.

Specialistii asteapta de fapt o scadere a vanzarilor de masini noi in Romania de aproape 80% in lunile care urmeaza, cei mai mari perdanti fiind Dacia si Ford care deja au incetat productia de masini.

In Aprilie 2019 vor vedea o finalizare treptata a stocurilor fiecarui dealer in parte, iar din mai vanzarile urmand sa fie la un nivel atat de mici inca vor urma concedieri in cadrul departamentelor de vanzari.


Singurul element al unui dealer care mai poate face profit este service-ul auto, insa marci precum Mercedes, Audi, Ford sau Opel care nu au decat o garantie de 2 ani vor pierde toti clientii pentru ca acestia vor merge intr-un service de cartier mult mai ieftin.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente