Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Uzinele Dacia opresc productia timp de 10 zile!

Cauza este un furnizor cu probleme financiare, care nu poate oferi la timp componentele necesare producţiei. Uzina din Mioveni va sista producţia timp de zece zile din cauza unor probleme cu aprovizionarea unor piese. Problema vine de la furnizorii constructorului român, dar oficialii mărcii au specificat că activitatea lor nu este afectată de seismul din Japonia, ci de furnizori care au financiare şi au cauzat dereglări în fluxul de livrări de mai multe ori în ultimele luni.

Aparent, această problemă apare doar în cazul unui anumit tip de motor şi pentru anumite piese de caroserie, dar cei de la Dacia au evitat să specifice care sunt acestea. Oficialii mărcii din Mioveni nu au anunţat dacă vor schimba furnizorul sau dacă pauza respectivă are rolul de a pune uzina Automobile Dacia în rând cu tempoul de livrare al respectivului furnizor. Potrivit celor de la Dacia, disfuncţionalităţile cu livrare de piese afectează doar activitatea de montaj şi caroserie, ceea ce înseamnă că unele modele Dacia trebuie să aştepte ceva mai mult timp până vor primi anumite componente de caroserie şi anumite motoare.

Între timp, uzina mecanică şi departamentul de logistică îşi vor continua, pe cât posibil, programul stabilit de graficul de producţie. Potrivit celor de la Ziarul Financiar, uzina Dacia din Mioveni produce 1.337 de unităţi în fiecare zi. Ultima oprire a producţiei a avut loc în octombrie 2008, aceea fiind cauzată de instalarea crizei financiare. Automobile Dacia are aproximativ 15.000 de salariaţi, care lucrază în trei schimburi pentru a putea face faţă cererii pentru export. Peste 90% din modelele Dacia noi sunt destinate exportului.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente