Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ungaria rationalizeaza vanzarea de benzina si motorina! In curand vom vedea cum ungurii cum vor alimenta din Romania

MOL Ungaria a declarata ieri ca incepand cu data de 24 iunie 2022 nici un sofer nu mai pote sa cumpere benzina si motorina fara limita la statiile din Ungaria.

MOL si OMV au stabilit o limita de 50 litri, iar Lukoil are de ceva timp aplicata limita de 20 litri pentru fiecare masina.

mol ungaria, rationalizare benzina ungaria, orban rationalizare motorina, mol politici nationaliste, petrom omv ungaria, autolatest

Aceasta miscare vine la cateva luni dupa ce Guvernul Orban a nationalizat pretul combustibilului in Ungaria, acesta fiind fixat la 479.9 forinti/5.91 LEI pentru cetatenii unguri.

MOL spune ca de astazi, orice sofer care intra intr-o statie MOL din Ungaria trebuie sa arate permisul auto sau cartea de identitate pentru a benefecia de pretul redus de la pompa.

Daca este un roman in tranzit pretul pentru motorina si benzina este de 810HUF sau 10 lei pentru fiecare litru.

mol ungaria, rationalizare benzina ungaria, orban rationalizare motorina, mol politici nationaliste, petrom omv ungaria, autolatest

Rationalizarea vanzarii de benzina si motorina urmeaza sa duca la disparitia de pe piata a sute de benzinarii care nu-si vor mai permite sa acopere “reducerea Orban”.

Vom vedea din ce in ce mai multi unguri care vor trece granita in Romania pentru a alimenta masina.

Aici nu avem restrictii de alimentare, insa pretul de vanzare este foarte mare pentru puterea de cumparare a romanului de rand indiferent ce spun politicienii de tipul 0.5 bani la televizor.

pret motorina, pret benzina 2022, detalii crestere pret benzina iunie, petrom vinde mai scump decat mol, accize pret benzina 2022

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

  1. Era la mintea cocoșului că o să se întâmple așa ceva.Legile pieței funcționează oriunde.Carburanti cu preț ”inghetat” de stat duce la dorința de a cumpăra mai mult, eventual de a face speculă prin vecini, prin urmare se impune limitarea cantităților vândute la preț ” înghețat ” , adică “Raționalizarea “… Nici chiar domnul Viktor Orban nu poate prosti toată lumea,la nesfârșit…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente